Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Best Tools Solution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Instalatie de vopsit cu pulbere in camp elecrostatic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Instalatiile de vopsire cu pulbere in camp electrostatic sunt destinate vopsirii pieselor metalice care au mase reltiv mici in comparatie cu dimensiunile acestora.

Marimea instalatiilor depinde de aplicatia clientului iar in componenta acestora intra cel putin urmatoarele utilaje: cabina de vopsit cu pistol, conveior pentru transport piese si cuptor de polimerizare. Aceata tehnologie asigura realizarea unui strat controlat de vopsea care are o aderenta foarte ridicata la suprafata pieselor. Pulberea de vopsea se poate recupera si refolosi obtinandu-se astfel economii.

Cateva exemple de aplicatii: vopsire diverse subansamble din tabla subtire, vopsire elemente de gard, porti metalice, vopsire burlane, jgheaburi, panouri din plasa sau tabla etc.
Pentru o buna dimensionare a instalatiilor trebuie cunoscute aplicatiile (dimensiunile maxime ale pieselor de vopsit) si trebuie asigurat accesul la utilitati : aer comprimat energie electrica,iar pentru cuptor sursa de incalzire(electric, gaz, combustibil lichid).

Specialistii nostri va pot oferi cea mai buna solutie pentru aplicatia dumneavostra.

Ne puteti contacta la tel./ fax: 0264-436466 ; 0740-115726 (Leontin Brie) sau e-mail
Din Gura in Gura